Поръчка и доставка

Поръчка на продукти

  1.  След като изберете желаните от Вас продукти, изберете нужното количество и бутон „ПОРЪЧАЙТЕ”. Продукта се добавя в количката и можете да продължите да пазарувате.
  2. При финализирането на поръчката има две опции „Нов клиент” и „Регистриран клиент”. Ако сте нов клиент трябва да попълните формата за регистрация, а ако имате вече такава попълнете данните за „Вход”( E-Mail адрес и Парола).

При регистрация попълвате данните си еднократно, ние се свързваме с Вас за потвърждение само при първата Ви поръчка. Всяка следваща поръчка се обработва директно без да се обаждаме по телефона. За всички регистрирани потребители имаме ексклузивни оферти, промоции и намаления.

НОВО !!!

форма за поръчка без регистрация за улеснение на клиенти с мобилни приложения - можете да поръчате лесно а ние ще се свържем с Вас при необходимост, с попълването на формуляр за бърза поръчка и натискането на бутон "поръчка" Вие се съгласявате с нашите общи условия.

Начин на плащане, цена и доставка. 

Заплащате поръчките с наложен платеж при получаване на пратката от куриер или в офис на Еконт Експрес.Заплащате доставка на пратка до 1 кг на цена ок 4.00 лв до офис на еконт и 0.50 лв за всеки следващ килограм. и 1.2 % от сумата на продукта/те. Фиксирана цена от 6.40 лв за доставка до адрес и 8 лв до селата и 1 лв за всеки следващ килограм по куриер на Спииди. Запазваме си правото да използваме и други куриери, ако е необходимо, но не и на по-високи цени. 


Срокове за доставка

Заявки подадени до 12.00 часа от Понеделник до Петък се обработват същия ден. В населените места с офис на Еконт Експрес пратките се доставят на следващия работен ден. 

Пратки до адрес се доставят по 6 дни в седмицата без неделя и официални празници. 

Заявки подадени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник.

Правим всичко възможно да обработим заявките експресно и да ги получите на следващия работен ден. В случаите, когато това е невъзможно по различни причини ние си запазваме правото да обработим заявката от три до пет работни дни.


.