Връщане или отказ

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора за покупка от разстояние)

– До Валмаркет-нет ЕООД, София кв. Манастирски ливади, бл 64 вх. Б офис 2 - офис Еконт Бокар, novioferticom@gmail.com

– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*

– Поръчано на*/получено на*

-- Номер на поръчка

– Име на потребителя/ите

– Адрес на потребителя/ите

– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата

------------------------------------------------------

* Ненужното се зачертава.

 

Връщане на нова стока 

Всеки клиент има право, без да посочва причина да се откаже от доставен от нас артикул/ли в рамките на 14 дни от деня на доставката.

Продуктите следва да не са ползвани, в добър търговски вид и придружени от разписка за пощенски паричен превод (официален документ заместващ фискален бон) който се издава от куриера при предаване на пратката. Към пратката трябва да са приложени 3 имена и банкова сметка. Пари връщаме по начин по който е било заплатено: чрез ППП до офис на Еконт или адрес на клиента или по банков път. .

Адрес за връщане гр. София офис на Еконт - Бокар. Артикул/те могат да се оставят лично, а ако се ползва куриер то транспорта е за сметка на подател. 

Връщане на ползвана стока

Ползвана стока се връща за преглед/тест/ремонт като времето за ремонт е до 30 дни. Към пратката се прилага бележка с данни за дефект и данни за обратна доставка. Артикул/те могат да се оставят лично на наш адрес гр. София офис на Еконт - Бокар, а ако се ползва куриер то транспорта е за сметка на подател. 

Всяка една рекламация/дефект/ремонт се завежда при нас в електронен регистър - за целта е необходимо да се свържете с нас в писмен вид преди да ни върнете дадена стока.

Задължително ни известявате на наш емайл за желанието си да ни върнете стока на novioferticom@gmail.com

Нашите общи условия https://novioferti.com/uslovia  0878974274 Понеденик - Петък от 10:00 до 16:00 часа.

Информираме Ви, че фирмата ни Валмаркет-нет ЕООД не е регистриран администратор на лични данни, не събираме и не предоставяме данните Ви на трети лица.