Уморихте ли се да почиствате подовете в къщата си? Представяме ви невероятния Ubot Моп Робот, който може да се използва за почистване на пода без усилия.

Ubot Моп Роботът е създаден, за да улеснява живота ви. Просто му поставете прахобърсалка, поставете на пода и го включете като натиснете копчето!

Толкова е лесно и удобно.

Този удобен моп робот ще почисти пода докато вие се наслаждавате на свободното си време или правите нещо друго. Благодарение на иновативните въртящи се колелца, Ubot Моп Роботът се движи като се върти на случаен принцип в цялата къща. Ubot Моп Роботът никога не се изморява и е бърз и ефективен. Когато се сблъска с препятствие, той се обръща, променя посоката си на движение и продължава да почиства. Той достига до всички ъгли на дома ви. Ubot Моп Роботът има модерен и функционален дизайн. Той е лек и удобен за употреба. Заема малко място и може да се съхранява навсякъде.

Случайно да видяхте каква е цената? Можете да имате този невероятен моп робот на много добра цена за иновативен продукт. И не само това! Ubot Моп Роботът се предлага с 40 микрофибърни кърпи безплатно!

Не губете повече време в почистване, а оставете Ubot Моп Роботът да работи вместо вас! Този невероятен моп робот скоро ще се превърне в необходима част от вашия дом. Той е идеалната помощ при почистване!

Характеристики: намалява нивото на шума (шумът повече няма да е проблем), прибл. размери: 26 см. диаметър и 7 см. височина, работи с батерии (4 х АА, не са включени),

тегло само 1.25 кг. Гаранция 2 години. Допълнителни кърпи могат да бъдат закупени отделно на цена 18 лв за 50 бр.

Доставка 2 до 10 работни дни от наш склад в Европа. Заяви още днес.


www.ubotcleaner.com


цени за доставка


До Ваш адрес 7.40 лв.
До oфис на Еконт 4.60 лв.Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Робот прахосмукачка прахобърсалка Ubot Моп Робот

  • Производител: made in spain
  • Код на продукта: ubot
  • Наличност: В наличност
  • 119.00 лв.
  • 99.00 лв.


Тагове: Робот прахосмукачка Ubot Моп Робот